torsdag, november 24, 2011

wäh..

Jag har tråkigt, har typ vart hemma i två veckor.

Fick ett samtal igår från en snubbe som ja inte känner så bra, har träffats typ 3 gånger på fest och snackat lite på facebook..

han: "vore kul o ses nån gång, kan du söndag?"
Jag: "jaa, det tror ja ja kan..."
han: "bra, möt mig klockan 11 på liljeholmstorget, ta med träningsbyxor och en extra t-shirt"
jag: ööh, låter läskigt... vad ska vi göra?"
han: kan jag inte säga, det blir roligare om det blir en överraskning"
jag: "jag har varit sjuk, jag är inte i bästa formen för att röra på mig"
han: "äsch, det blir kul.. kom ändå!"

WTF?? va händer i liljeholmen då?? får se vad som händer.........

lördag, november 19, 2011

Dödsångest

Hej. Jag är sjuk.


Idag var jag på fotomässan och mådde bajs så jag åker hem tidigare och typ däckar i soffan, för jag har sovit jättedåligt. (JÄTTEdåligt) var alldeles täppt i näsan så andades genom munnen så den typ torka sönder, vaknade hur många gånger som helst.

I alla fall, jag gör varm choklad så kommer mamma hem nån timme senare och jag har visst hållt på att bränna ner huset. Glömde stänga av spisen hehe.. Jag mår asdåligt och går och tar tempen; 38,8. Eftersom mamma har skällt ut mig är jag jättelessen och går och gråter (jag blir lätt ledsen när jag är sjuk) jag går och lägger mig i min säng. Eftersom jag mår så dåligt börjar ja tänka att jag är dödligt sjuk; leukemi, hjärntumör, ryggmärgscancer (kan man ha det?) och vem jag ska ringa först och berätta för att jag är döende. Kom fram till att jag har många som måste få veta och att jag ska ringa antingen Klintan eller min svenskalärare så kan hon ta med klassen till sjukhuset där jag kan berätta att jag kommer dö. Jag skulle gråta jättemycket, och alla andra också. Och mitt ex skulle ångra sig jättemycket att han dissa mig men jag skulle va hög på morfin (för jag precis vaknat efter operation för hjärntumör) så låg jag i min säng och grät sönder typ... för jag vill inte dö. Det är så mycket jag inte hunnit göra med mitt liv!

Här kommer lovade bilderna från Portugal

Halloween i Portugal!

Biffat till mig på träningslägret?


Bergsvandring med handplockade apelsiner! (Om ni undrar vad jag har i munnen)
Daglig apelsinjuice på stranden

Har kirrat ny klänning på krimskrams-butik

Strandpromenad med Syster Yster

söndag, november 06, 2011

Sorry

Sorry för denna veckas uppehåll från mina annars så engagerade blogguppdateringar, har spenderat veckan i Portugal där jag har tränat sönder och ätit massa nyttig frukt och grönsaker. Bilder kommer väl upp om ett tag!!