måndag, juni 27, 2011

Shame on me

Nu är det ju så att jag är en icke-rökare, vilket är väldigt bra. Man ska inte röka!


Men jag har ett problem, när jag inte är 100% nykter händer det att jag tar ett bloss ibland... Och sen ett till, och sen ett till, och sen "snälla, bara ett liiitet till?" varav den andra svarar "men vafan, här har du en egen cigg!" Alltså, jag röker på fyllan. Förut var det bara lite försiktigt, men förra gången kötta jag så jag inte mådde bra. Jag skäms, fy! Jag vill verkligen inte börja röka.

Mest random denna vecka
Min kompis var på en festival i Göteborg, där träffade han en ung man, runt sisådär 18 år. Han blir mycket bra vän med den här killen, och när jag frågade min vän om han ville komma på chillkrök ute så tog han med sig sin kompis. Vi sitter och snackar lite, jag är lite lullig (typ pinsamt lullig efter en cider) och vi kommer in på att han bor på söder, vilken gata osv. Till slut säger jag "jag ska våldgästa dig nån gång, vad heter du i efternamn?" När jag får höra hans efternamn flippar jag typ lite inombords, eftersom jag vet EXAKT vem som har samma efternamn. Det visar sig att den här killen är storebror till en kille i min gamla skola, 95a, som jag inte känner men vet exakt vem det är (för att jag och mina kompisar typ.. förföljde honom och hans kompisar) och jag vet inte om någon förstår hur random det här är! Av alla människor på festivalen, av alla folk i Stockholm, av alla i min skola är det just hans storebror som jag har stalkat! AAAH jag flippade totalt. Satt och skrek i typ en kvart... Jobbig chey!

På midsommar träffar jag denne trevlige man igen, och för att han ska få följa vidare med på fest måste jag låtsas att han är min pojkvän. Vi möter hans lillebror (the man I stalked) och det slutar med att jag sitter och strular med hans storebror hela kvällen, medan han kollar på. Inte bra, inte bra. Fast han är jättesnäll så det är okej. Lite pinsamt att båda va asnyktra dock. Färskingar ville inte ens dela på en oöppnad öl jag hittade!

Och jag är inte på G med honom, och jag är inte på G med Mr. Snygg (som tyvärr inte var med på midsommar) men jag tänker verkligen inte sitta och ha tråkig bara för jag blev dumpad för 3 veckor sedan.. Jag är faktiskt fortfarande ledsen, men varför tänka på det när det bara blir värre av det? Det är sommarlov, jag har väl också rätt till en sommarfling?

Peace & Love
Såklart måste man också skriva något litet om P&L. I morgon, kvart över fem, lämnar jag och bästa vän Stockholm för att kötta galet i en vecka. Tyvärr kanske vi måste stanna där längre eftersom jag idag upptäckte att våran buss hem inte går den 3 Juli, utan gick 3 Juni... Vi får helt enkelt stanna kvar där!

tisdag, juni 21, 2011

Bluesfest

Igår sov jag på golvet. I tält. I ett vardagsrum... Älskar att jag och bästis är så jävla random!


Gigantiskt tält! Var som ett helt hus..
Jag och bästis låg och pratade i en säng när vi kom in på ämnet "vi måste prova sätta upp tältet nån gång så vi vet att det funkar" och idén slog mig som en blixt från klar himmel. "Vi borde göra det nu! På ditt vardagsrumsgolv!" Och så blev det. Klockan halv två på natten satte vi igång med att slå upp tältet mitt i vardagsrummet, slängde in några filtar, ett täcke och två kuddar. Jag lovar er att det var så otroligt mysigt så jag bara dog. Det finns nog inget mysigare än att helt random slå upp tält i ett vardagsrum.

Dagen efter var vi påväg ut för att träffa en kär vän of ours, när telefonen ringer. Vem är det, om inte Mr. Snygg!! Kör gamla vanliga "hej vad gör du"-snacket, men sen visar det sig att han vill ha med mig på en bluesfest hos Johnossi. Sa att jag inte hade några planer för kvällen och att jag gärna tittade förbi en stund. Efter att ha sovit på golvet var jag väldigt trött (golv är hårda och INTE sköna att sova på) och tänkte att jag nog ändå inte kommer stanna så länge där. Så blev det ju inte riktigt. Gick väl hem runt, 3, halv 4 på natten. Men det var så otroligt mysigt och jag älskar alla Johnossis vänner!

Jag har aldrig haft så många seriösa snack på en kväll. Speciellt inte på en fest. Mr. Snygg ville prata med mig, Johnossi ville prata med mig om Mr. Snygg, alla mina polers ville prata med mig om vad dom hade pratat med mig om, jag ville prata med alla eftersom mina vänner pratade med Mr. Snygg och jag ville veta vad alla sa! Gick typ 15 minuter innan jag blev ropad på igen. But still, en av dom bästa kvällarna på länge.

söndag, juni 19, 2011

Biosurf

Idag har jag chillat galet med Roten. Vi gick på bio och såg deppigaste filmen om man har kärleksbekymmer...


Igår var jag så himla trött så det var inte sant. Från i förrgår när jag vaknade klockan åtta till klockan ett på natten igår hade jag sovit tre timmar, jag tänkte ju bara vara hemma och chilla. Men så messar bästis och frågar om jag vill komma till Skinnis och mysa med henne och några kompisar. Tänker att visst, kan ju bli naijz, kan ju gå hem tidigt också.

Kommer dit, alla köttar tequila och vodka, utom jag som fortfarande är supertrött och typ full sen partyt in the woods. Messar lite med snyggaste killen som var där
(fick hans nummer på facebook efter det här meddelandet:
Hej :) Jag kände att jag var lite tvungen att skicka det här meddelandet.
Jag hoppas verkligen att du inte tar mig som en fyllegrej för det gör inte jag.
Det var jättekul att träffa dig. Pussar och kramar!
Det är fett haff på honom egentligen! Vad tror ni, är han intresserad?)
Det var mycket finare när vi var där. Rosa himmel och luftballonger. Men var ju tvungen att ha en bild liksom! Vet
inte vad det är för något som är dit ritat däremot...
I alla fall, så kommer han till Skinnis så vi sitter och pratar i solnedgången, och ser ut över ett glödande Stockholm av trafikljus och lampor. Tyckte lite synd om honom dock, för varje gång jag gick iväg för att prata med en kompis satt han kvar själv eftersom han inte kände någon där... Men det gav bara mig mer anledning till att sitta kvar och prata med honom! Och alla mina kompisar tycker han är SKITSNYGG (precis som jag tycker) man kan ju inte byta ner sig lixom... Det blir ju lite fail.

Men för alla er som undrar, tänker jag inte haffa honom... Än. Vi får se vad som händer, har ju bara känt (och träffat) honom två gånger liksom, och även om han gillar mig så vill jag lära känna honom lite bättre. + att det skulle kännas elakt mot honom och bli typ ihop med honom? Känns som att alla skulle tänka att han är den jag blir ihop med för att glömma sexiboi, och det vill känns dumt och ge honom det ryktet. Och så skulle det kännas som om han var den för mig också, och som jag skulle lura honom att jag har kommit över sexiboi och kan gå vidare. Vilket jag inte kan. Än.

Idag träffade jag i alla fall Roten som hade mycket att säga om snygga killar. Och hemliga planer ang. Peace & Love. Vi gick på bio och såg Something Borrowed som verkligen inte var rätt film att se när man har killproblem, vilket vi pratat om hela dagen. Men den var ganska bra, men otroligt jobbig eftersom alla älska alla men ingen älska ingen. När filmen var folk på väg in i biosalongen bredvid och ingen stod där för att kolla biljetterna så vi bestämde oss för att biosurfa. Tyvärr verkade filmen ganska dålig (hann aldrig uppfatta vilken det var) men vi gick i alla fall ut. Det var någon snubbe med magiska krafter som mötte en blå alien. Men den är säkert bra.

Ikväll blir det chill med bästis hemma hos henne för hennes madre är out of town! Men nu ska jag äta, ha det bäst allahopa!

lördag, juni 18, 2011

Rock 'n' Roll

Det var rock 'n 'roll, party in the woods all night. Sa ju att det var slut på deppinlägg!


5 Cider
Igår morse vaknade jag, fortfarande lika sur på min madre. För det var så att kvällen innan när jag kom hem hittade hon 5 stycken 7.0 cider i min väska. Det gillade hon inte! Så hon tog dom och skällde ut mig lite, men som tur var så kunde jag gråta lite och skrek typ "Jag vill inte behöva tänka! För en kväll kan jag väl få ha kul med mina kompisar utan att tänka på sexiboi och bara dricka lite cider det är inte så himla farligt! Var glad för att du inte hitta en liter vodka i väskan! Men nu när du har tagit min cider MÅSTE jag dricka vodka istället och jag ska bli jättefull och sen ska jag bada och drunkna! Och jag tänker åka fast du inte vill det, du kan inte förstöra min kväll" Det är ett under att jag ficka åka...

Liftarna
Det hände mycket igår. Började med lång tågresa till Märsta sedan en lång busstur. Sen kom det slutgiltiga testet: THE WALK! Asså okej, man skulle alltså gå 2-3 km för att komma fram till Johnossis land, men icke sa nicke. Först hittade vi inte vägen, sen skulle vi leta oss fram till en Knivsta Kommun-skylt. När den aldrig kom vinkade vi in en bil till kanten och frågade honom hur långt det var till skylten. "Ojoj, ojoj, den är jättelång! Kom, kom hoppa in jag kör!" Jag hade aldrig gjort det men min kompis köttade rakt in i bilen så det var väl bara att hoppa in efter. Vi hade packning upp till taket, och det var knappt så jag fick plats att stänga dörren. Det var typ seriöst det mest random jag har gjort.

Det visade sig att den här 2-3 kilometerssträckan som vi skulle gå var superlång och min kompis sa att "asså jag hade dött om vi hade gått hela det här" och Bondturken (som vi kom att kalla våran chaffis, tänk er Jan Fares-typ) svarade "nejnej, nejnej, inte dö! Ja har vatten, ja har cola. Ja har allt!" Vi skrattade åt honom i smyg men han var assnäll och skjutsade oss hela vägen!

Vårt finfina tält. Med en gren
som tältpinne...
Party in the woods
Tänker verkligen inte gå igenom alla detaljer. Men när vi kom dit började man såklart med att hälsa på alla. Jag kommer inte ihåg några namn, utom några av killarnas. Jag skojar inte när jag säger det här: det fanns inte en enda ful kille där. Inte EN ENDA FUL! Det är typ onaturligt att ha så många snygga killkompisar, och alla samlade på samma ställe...

Senare på kvällen köttade festen igång. En kille, snyggast av dom alla, blev full otroligt snabbt. Tyvärr haffade han och stod och strula redan innan alla andra börjat dricka. Men what ever, jag hade ändå inte tänkt haffa den kvällen. Alla var jättetrevliga och klockan halv nio drog konserten igång. Alltså jag är helt seriös när jag säger att alla went crazybananas dom var så himla bra! Jag kramade alla av dom minst tre gånger när jag var aspackad och en gång nykter (så dom skulle tro att dom var bra och det inte bara var jag som var full). Gitarristen/sångaren var otroligt grym, jag ville äta upp honom! Han var jättesnygg när han stod på scen med sin gitarr och microfonen. Och johnossi, han var skitsexig bakom basen, jag ville nästan äta upp honom! Och trummisen var också ashet men skinnjacka och hela kittet! (Spelade faktiskt också lite för dom som var där, sjöng till och med i mic! Jag blev fett poppis)

Blev ganska lullig, myste (VARNING! Myste, inget mer) med några olika killar. (okej, typ 3 kanske) Men det var två stycken som jag fastnade för extra mycket... Eller om det var dom som fastna för mig. En av dom var i alla fall snyggaste killen där som haffade innan alla andra hunnit börja dricka. Men det visade sig att det var hans ex som var här och dom höll på men han gillade inte henne, "jag vet inte vad jag ska göra?" Smart grabb, om han inte gillar henne ska han inte hålla på med henne. Simple as that. Han visste tydligen vem sexiboi var och pratade glatt om honom flera gånger. Vet inte varför, men det gjorde han i alla fall, typ frågade varför vi hade gjort slut och så. (Liten parantes: Det är konstigt att Johnossis vänner vet att vi två har gjort slut medan sexibois kompisar inte vet det, träffade en av dem och hon hade ingen aning.. Hmm...) Vi låg i alla fall i slutet av kvällen, klockan 5, halv 6, och myste i en soffa. Jag var astrött och han var asfull, jag låg och strök honom över håret. Han var stolt över att ha krökat 14 timmar i sträck... Han var fan galen. Och assnygg! När han hickade gnisslade hela soffan.

Bruten arm
Det var någon som var där som hade fått för sig att han och hans kompisar skulle gå och rida barbacka på grannens hästar som stod och betade i en hage jättenära huset. Såklart ramlade han och bröt armen (tack gode gud att det inte blev värre) så nu ligger han på sjukhuset i Uppsala.

Köttare på scen! Bilderna är tyvärr tagna med mobil i
fylletimme men man ser ju ändå hur bra dom är!
Mycket kunde gått fel denna underbara kväll. Men allting gick precis som det skulle. Visst mådde jag ganska dåligt dagen efter, men jag skulle inte vilja ändra nånting med min kväll. Eller jo, jag strulade med en kille för en öl. Och jag rökte. SKÄMS PÅ MIG! Det är faktiskt över gränsen, men alla gör fel ibland. Och killen var faktiskt snygg.. Och jag rökte bara några bloss, fast jag får inte göra det. För börjar man feströka börjar man sen röka på riktigt och det vill inte jag. Fy!

Men allt ägde sönder och deras band gjorde fan min vecka. Dom var skitduktiga! Och jag är skitglad. Jag kan faktiskt säga att den snyggaste killen faktiskt vill träffa mig igen, och den andra killen jag myste med var nog lite avis när jag låg och myste med snyggasten istället för honom. Och den tredje som faktiskt ville strula med mig (och sen fick det, fyfan vad skabbigt strul. Han typ kvävde mig med sin tunga, äkta fyllestrul alltså! Men bara o köra på, det handla faktiskt om en HEL öl!!!). Allt detta trots att jag inte hade smink på mig! Det är riktigt bra för självförtroendet, I still got it after 6 months!

torsdag, juni 16, 2011

Apberget

Känner att jag bara har skrivit massa deppinlägg på sista tiden, om hur synd det är om mig. Nu är det slut på det. Efter det här...


Igår fick vi då som sagt sommarlov (så himla typiskt att det ska bli dåligt väder när man får sommarlov) så då ska man så klart ut och festa! Det bestämdes att man skulle till apberget, så visst det låter som en bra idé men när man väl ska dit är det INGEN som vet var det ligger. Vi ringde minst 15 personer innan vi fick en vägbeskrivning.

Mörken fick naglarna målade.
Finfint!
Så var man såklart utan dricka, som vanligt, men man är ju snyltmästarN #1, haha kom där ifrån superfull. Det var i stort sett hela min klass som var där (och många, många andra såklart) en av dem var bland annat sexiboi. Det gick bra först, när han ignorerade mig, då kunde jag gå omkring och vara glad. Men sen var han väl såklart tvungen att vara trevlig och komma fram och säga hej och fråga hur jag mådde. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag svara men det var väl typ "hmhmlhml bra" mummel mummel typ sen var det bara att vända sig om och försöka att inte gråta. Jag faila såklart. Grät hela kvällen efter det.

Och jag var inte den enda som grät. Mörken är, precis som jag, olyckligt kär i en väldigt söt liten flicka. Som är bortrest för tillfället och ojojoj vad han saknade henne. Jag har aldrig sett en kille gråta så mycket i mitt liv, i och för sig var han väldigt packad men lille! Som tur var hade han väldigt många bra vänner där som pratade med honom. Och jag kramade honom jättemycket för jag var också ledsen. Och sen blev jättemånga fler också ledsna för att det var så många som var ledsna och jag grät jättemycket men jag fick också massa kramar och då kändes det lite bättre.

MEN  antar att sexiboi sett mig gråta för sen var han såklart tvungen och komma fram igen och fråga hur det var med mig. Grät jag väl lite "buhu jaa det funkar väl, finns inte så mycket jag kan göra" sen minns jag inte om jag grät mer elr om han gick elr vad som hände. Tror han gick faktiskt...

ÅÅÅH JAG SAKNAR HONOM




Slut på deppandet. Imorgon åker man ut på en polers land med cider, vodka, tält och vänner. Stanna uppe hela natten och göra allt och ingenting! Ser fram emot det. Nu är det slut på deppinlägg för min del.

onsdag, juni 15, 2011

Sommarlov

Nu har man äntligen sommarlov, sist av alla man känner!


Idag började man alltså halv nio, en och en halv timme efter alla andra i sin klass. Så går det när man är med i kören, då ska man upp tidigt och sjunga för 2orna också (som var väldigt dryg publik) sen skulle man sjunga en gång till för 1orna också. Det var mindre än halva kören där eftersom alla 3or sprang ut igår (några hade fortfarande orkat släpa sig dit) och typ alla 1or och 2or som är med i kören låg hemma och sov.

Jag trodde att jag inte saknade sexiboi så mycket, att jag egentligen hade överskattat mina känslor för honom, men så såg jag honom idag. Det kändes, det är så jobbigt att behöva gå runt och låtsas som jag inte är ledsen när jag egentligen går sönder inuti. Sitter hemma och sjunger Got Left för mig själv.

Haha, älskar att jag är fett oälskad. Efter skolan skulle jag och några kompsiar gå och picknicka men dom skulle hem och byta kläder först. Vid min tubstation möter jag typ halva min klass som ska gå och äta pizza och dom frågar om jag vill följa med men jag kunde ju inte eftersom jag skulle träffa mina andra kompisar. Får ett sms senare där det står "ingen är så sugen på picknick, vi taggar för ikväll istället" och sen får jag se facebookstatus från samma kompis "sommarlovet börjar med kebabpizza" så sitter jag hemma själv gråtandes med en tallrik äcklig pasta. FML! Mitt sommarlov suger.

måndag, juni 13, 2011

Stek!

Idag har jag stekt mer än någonsin.


"Suck, alla har slutat skolan utom jag. När kan man börja imorn måntro?" Går in i klassrummet och ser att mentorer skrivit "inga lektioner är inbokade" och att lärare eventuellt kan boka in om man vill ta en fika eller nått med klassen. Skulle inte tro det! Snabbare än blixten tar jag upp min mobil och skickar iväg ett sms till mitt crew Mario Darling, Mörken, Vanjii, Mirris och säger åt dom att steka galet med mig imorgon. Ni har inget val!

Klockan tolv möts Mario, Mörken o jag på Reimers och the stekning begins. Mario har med sin stekolja som vanligt som vi köttar på benen, till och med Mörken prova lite, mysbög som han är! Badar och solar konstant hela dagen, medan fler och fler vänner droppar in. Sedan springer Mario och hennes kompis och köper en pizza som vi delar på. Kommer hem klockan halv sju efter 6 långa timmar konstant stek. Börjar bli lite brun..

söndag, juni 12, 2011

Faila med myset

Igår var det mys på Långis med chips och godis. Sitta och tjocka sig i solen.
Mys i solnedgången med bästa vän

Jag tjockar mig med chips
Jag och mina polers bestämde oss för att "ååh nu när det är varmt ute så ska vi grilla på Långholmen" vi köpte lite chips, choklad och läsk och satte oss på ett jättemysigt ställe där det var sol och lite människor så man kunde prata normalt!

Så satt vi där, först var det jättemysigt, vi var typ tre pers som vänta på våra kompisar. Så kom dom och jag och Mörken, vi kollade på klockan var femte minut i hopp om att det hade gått en timme men nee, vi satt där hur länge som helst och det var så otroligt tråkigt! Runt klockan elva bestämde vi oss för att smyga iväg och göra något annat istället. Sa hejdå till alla sen gick vi o träna lite utegym (på skoj och jag kolla bara på) och gungade lite i en park.

Det var någon som hade skrivit med gigantiska bokstäver "I LOVE LITTLE KIDS!" på marken... En bit bort låg en vit liten barnskjorta. Då tyckte vi att det blev lite obehagligt och vi sprang iväg.

torsdag, juni 09, 2011

Stalkers...

Andra (och nästan sista) skoldagen som singel.


Folk säger att det blir lättare med tiden, men ingen säger någonsin att det blir svårare. Första dagarna, innan jag fattat vad som hänt, klarade jag mig ganska bra. Jag tänkte inte så mycket på det på dagarna, det var som vanligt. Eftersom vi inte träffades så mycket innan vi gjorde slut var det nästan som vanligt. Sen i skolan var det ett helvete, men jag klarade mig i alla fall utan att gråta när jag kollade på honom.

Men idag, nee, såklart så var jag nära på att börja gråta hela tiden. Och såklart så skulle han åka samma tub som jag. Som tur var var nästan halva klassen på samma tub så vi satt inte själva i alla fall. Men då kanske han inte hade ignorerat mig? Det är svårt att inte gråta när man håller på att dö. Jag är rädd att han ska ignorera mig i all evighet och vi aldrig mer kommer bli vänner... Jag vill inte att det ska vara så, jag vill kunna prata med honom och skratta med honom. Bara som vänner om det är vad som behövs. Och jag är trött på att gråta på kvällarna och morgnarna.

Men jag försöker tänka framåt. Tänk när man var 5 år och syskonet tog hinken man själv ville leka med, medan det fanns en till lika bra. Då var det det största problemet i världen och man grät tills man fick tillbaka hinken. Det funkar inte så längre, men om några år kanske det här inte är så stort som jag tycker att det är nu? Däremot är det svårt tänka framåt och inte leva i nuet när det är där man är...

+ Jag hatar att vara singel, för alla mina stalkers börjar sakta men säkert komma tillbaka!! FML

onsdag, juni 08, 2011

Hemska hemska dag.

Igår var nog en av dom värsta skoldagarna i mitt liv.


Var första skoldagen efter the big dumpning. Jag tror jag dog lite.. typ jättemycket. Som tur var hade jag några mysvänner där, bland annat Darling och Mörken som hjälpte mig genom denna dystra dag. Fick till och med marabou-kakor av Darling. VARNING! Dom är väldigt äckliga!

Såhär känner jag mig! Han
kunde hellre gjort såhär faktiskt...
Då hade jag sluppit lida
i alla fall...
Det är jobbigt att se honom i skolan. Enda sen vi blev vänner har vi varit dom som suttit brevid varandra i soffan och myst på filmkvällar, har alltid åkt till och från ställen med varandra (eftersom vi bor så nära) han var den enda i klassen som jag verkligen tyckte om på riktigt (asså gillar min klass men det finns ingen jag kan prata med på riktigt) och nu pratar han inte med mig. Kollar inte ens på mig...

Vi satt typ mitt emot varandra på en bänk ute i solen på en rast, han, två tjejer i min klass (jag gick dit för jag skulle ha kör med en, annars hade jag aldrig satt mig där) och han säger inte ens hej, eller hejdå eller tittar på mig eller någonting. Han ska banne mig inte säga "vi kommer ju fortfarande ses o ja vill fortfarande kunna prata med dig" när han dumpar mig om han inte ens ska säga hej i skolan!

Jag är trött på att gråta när jag somnar. Och jag är trött på att gråta när jag vaknar. Jag vill att allt ska vara som vanligt...

söndag, juni 05, 2011

Singel

Japp. Så var man ute på marknaden igen...


Jag blev dumpad idag. Det var på ett snällt sätt och jag är inte arg, vill inte slå eller göra illa någon på något sätt. Jag är glad att han sa som det var istället för att låtsas, jag såg det nog komma. Även om det kom snabbt som fan. Typ en vecka.

Jag grät mig till sömns igår, idag innan han kom för att prata med mig, medan han prata med mig, efter att han pratat klart och gått. Sen sluta jag gråta. Det kommer nog nu igen när jag ska sova. Ingenting är verkligt än, jag har inte fattat det riktigt. Det kommer bli ett helvete i skolan.