tisdag, maj 31, 2011

Tönt.

Blablabla. Har typ ingenting att skriva om! (Nytt skvaller om sexiboi längre ner)


Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Imorgon är sista skoldagen för veckan så det blir först poledance och sen blir det ut och (förhoppningsvis) kötta ännu mer dans med min Darling! Efter några köttarcider och några riktigt manliga klunkar lär jag nog kunna dansa lite, hur fult det än är!

Försökte springa lite idag med mina kompisar. FAN vad dom suger att springa med. Jag skojar inte, dom går hela vägen, springer EN gång upp för en trappa (som är väldigt lång och jobbig men ändå) sen sitter dom och klagar på att dom inte har några cigg med sig. Jogga och cigg, hur går det ihop liksom? Ska banne mig börja springa själv!

Sist men inte minst:
Är det okej att vara sur på sin pojkelito för att han inte vill träffa en på vardagar? Eller han kanske vill det, han kanske bara inte har tid... Det känns som att jag frågar typ varje dag (okej, jag fattar om jag är jobbig men han säger ju nej hela tiden) om han vill ses men han har alltid någon läxa att göra, men nu har vi fan gjort klart sista läxan, nu kan han ju inte säga nej! Dom enda gångerna vi ses är typ på helgerna och det är jättemysigt, men jag kanske vill träffa honom mer också. Förut, innan vi blev tillsammans, känns det som vi sågs mycket mer. Och sen följde han mig hem när jag hade varit hos honom och nu gör han aldrig det längre! När jag frågade varför sa han att då försökte han ju haffa mig, nu behöver han inte det längre. Man ba: aha? men vadå, okej... Är man mindre värd bara för man är ihop? Jag kan väl fortfarande bli våldtagen om jag går genom grisparken!

Känns som han aldrig frågar mig om vi kan ses längre, och vi ses bara på kvällarna. Han ska alltid ut med sina kompisar, eller träna eller spela basket. Det är alltid något! Och en dag (det är inte värsta grejen men jag blev lite ledsen) hade han sagt att han skulle höra av sig om vad han skulle göra på kvällen med sin kompis i fall jag ville följa med för jag skulle äta middag med några kompisar. Senare på kvällen ringer Mörken, hans kompis, från Darlings mobil och frågar vart jag är att han och sexiboi vill ha mig där. Då är klockan halv ett och jag har inte ens fått ett mess från honom. Nice jävla tönt.

P.S. Jag älskar honom ändå! Tro inte att vi har värsta "roughtime" nu eller något för det har vi verkligen inte!

måndag, maj 30, 2011

Victory!

Jag kommer vinna utmaningen! Mobbkompis kommer bli så ägd.


Asså kolla? Hur ska jag hinna spela allt
det där på så kort tid?
Idag slutade vi skolan jättetidigt, det positiva med att inte ha datorkunskap (som andra halvan av klassen har HAHA) är att man får sluta halv tolv... Då drog jag raka vägen hem till min padre och printade ut notorna till "Luiga's song" som jag ska lära mig på piano. Sedan hem till madre och börja kötta. Och jag är så jävla grym att det inte är sant! Kan redan tillräckligt mycket av låten för att kunna lura min mobbkompis att jag faktiskt kan hela... Om jag har tur märker han inget och jag slipper lära honom piano. (han är säkert skitdålig och jag orkar inte lära honom då) Tyvärr har jag en känsla av att jag inte kommer lära mig den asköttiga biten (se klippet i förra inlägget 1:05) asså herregud det var många toner på raken! Men jag fuskar lite, men det vet ju inte min kompis. Jag kommer äga honom så hårt. HAHAHA!


Sen så har jag ju inget liv, det kanske jag har sagt? Bortsett från att jag har lärt mig en ny låt på pianot har jag kollat igenom alla lolpics hundra gånger och ritat en jättefin bild i paint. Asså jag skojar inte jag e största nolifern någonsin. Men den blev i alla fall väldigt fin till slut, jag är riktigt, riktig, RIKTIGT nöjd. Skulle vilja se er slå den här bilden asså (ironi för er som inte fatta)

Och nu har jag lärt mig hur man print screenar på min dator också! Älskar att jag är typ efterbliven och inte fattat hur man gör fören nyss när jag leta upp det på google... Men nu ska jag titta på New York-kärleksfilm med mamma. Hon blev helt crazy efter hon varit där och ska se alla New York-filmer som finns för att se om hon känner igen sig någonstans. Varje gång hon gör det skriker hon "WOOP DÄR VAR JAG" eller så säger hon bara "näänää, det här känner jag inte igen..." Hon är lite besviken för hon såg bara ett ställe där det rök ur gatan, stackars mamsi...

söndag, maj 29, 2011

Challengemode: ON

Jag har tre dagar på mig att lära mig en låt utantill.




Jag och min kompis som mobbar mig har en deal. Jag ska lära mig den där utantill till på torsdag. Om jag inte gör det måste jag lära honom och spela piano, om jag gör det slipper jag (inte världens bästa pris men wtf)
Tror ni jag klarar det?

Vart tog tiden vägen?

Årets sista läxa! (eller egentligen inte men tänker inte göra spanskaläxan) Sen är det typ sommarlov på riktigt. Bortsett från att man måste gå i skolan fast man inte har något att göra.


Sitter just nu på min altan och tänker att jag faktiskt borde göra sista svenskaläxan för terminen. Man ska skriva en filmanalys på en otroligt tråkig film. (hatar att vår lärare fråga vilken film vi ville se, sen bestämde vi en och sen får vi inte se den i alla fall) Alltså herre min je vad snabbt det här året har gått, jag förstår inte vart tiden tog vägen. Känns som om jag och sexiboi har varit ihop i typ två månader men om två veckor har det gått ett halvår! Vart tog tiden vägen?

Det är den här vi ska göra filmanalys på. SE DEN INTE!

Mina föräldrar är skilda, det har dom varit länge nu. Förut kunde jag bo hos båda utan problem, men senaste tiden har jag känt att jag inte trivs hos min pappa. När han var bortrest bodde jag hos min mamma och det var jättebra, men så fort jag flyttade tillbaka till min pappa, dvs. igår så känner jag att jag inte kan bo där. En dag, och jag vill genast därifrån. Är det hemskt att svika min pappa så? Jag tycker min pappa är omogen (okej, jag är tonåring men han är faktiskt det på riktigt) för när man bråkar och man säger någonting så ska han härma mig med "tonårsrösten" och så ska han stå och gnälla (jag överdriver inte nu) som en bebis om jag pratar lite för surt eller argt. Det går inte att prata med honom för hans argument är att härma och trycka ner på mig. Och det är alltid stökigt här, jag tycker det är äckligt. Och min syster yster förändras också här, allt är annorlunda än hos min mamma och jag gillar inte det. Om jag inte ens kan vara här en dag utan att gråta, varför ska jag vara här? Jag ska väl tänka på vad som är bäst för mig ändå? Inte vad som gör min pappa glad...

Jaja, det tål att tänka på. Får väl helt enkelt prata med min mamma när jag kommer dit ikväll. Nu blir det till att kötta svenska, sen ska jag nog träffa sexiboi igen. Tjingeling så länge!

lördag, maj 28, 2011

Myskväll

Jag är lite besviken faktiskt. Jag ville ut och festa jättemycket! Jag ville bli full och bara kötta galet!

Idag hade jag lovat min kompis att följa med henne på födelsedagsmiddag hos hennes klasskompis. Det var jättemysigt, vi åt taco och drack öl och cider (jag hatar öl det är så jävla äckligt) men det var lite stelt i början eftersom jag kände absolut ingen. Eller jo, jag hade träffat två av personerna tidigare.
    En av tjejerna som var där är min sexibois ex som jag träffat några gånger. Är det konstigt om jag umgås med henne? Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om henne eller inte... Jag tror jag gör det men hon röker som en skorsten. Tog typ 3 cigg på raken hela tiden det var helt galet! Hon pratar i alla fall väldigt mycket om sin nya pojkvän som hon älskar jättemycket (vilket jag tror hon gör) och inte kan leva utan men det känns lite synd att jag inte kan säga "joo, det är samma sak med sexiboi" eftersom hon var ihop med honom så skulle det säkert bli stelt!
    Fast jag kan leva utan honom, jag är inte riktigt lika besatt som hon verkar vara. Hon sa typ att hon får ångest och inte kan sova utan honom. Ska man tro på det? I så fall måste hennes liv vara jobbigt om han åker bort... Dessutom är hon inte speciellt snygg fattar inte varför sexiboi var med henne (jag är hemsk jag vet hon är faktiskt snäll, men är väl lite lullig och deppig över att jag inte får prata om min pojkvän och jag inte får sova med min pojkvän)
Forever Alone

Sexiboi är på fest i Enskede. Där vill jag vara! Jag vill vara där och vara jättefull med honom och hans supermysiga kompis som jag vill bli typ bästis med för han är så mysig och min älskade darling som är supermys också älskar henne! Och ALLA jag vill träffa är typ där. + att dom är fulla. Det var precis det jag ville göra idag, men nej. Så vart det inte. Jag var tvungen att socialisera med sexibois ex medan hon satt o rökte och snacka om hur patetisk hon var som inte kunde leva utan sin kille.

Och nu medan dom har kul ska jag gå och lägga mig. Själv som vanligt, för sexiboi är ute med sina kompisar så jag kunde inte sova där. FML för tillfället!

fredag, maj 27, 2011

Sovmorgon igen...

Nu har jag suttit och kollat på TV i en timme typ, och jag måste sitta här en timme till. Jag gillar inte sovmorgnar!!


Nu sista veckan i skolan så är lärarna i Kroatien vilket gör att många lektioner blir inställda och vi har sovmorgon typ varje dag. Inte kul! Men nästa vecka blir värre (eller om det är nästnästa vecka) då har vi seriöst en lektion om dagen. I tre dagar. Varför gör man så? Lärarna planerar typ så bara för att vi inte ska få ledigt för annars skulle man ju bara kunna trycka ihop alla lektioner på en dag så får vi två extra lediga dagar. Och betygen kommer ju ändå vara satta då och hur ska vi kunna höja/sänka våra betyg på en lektion? Blir så himla irriterad på det där!

Och igår satt jag och gjorde min SO-läxa till halv två. Såklart blev det asdåligt (fast man kan ju alltid hoppas) men jag lämnade i alla fall in den. Nu måste ju sexiboi bli glad, han sa att han kunde hjälpa mig i helgen men jag var tvungen att lämna in den i veckan och han kunde ha hjälpt mig igår när han skulle på sin kabaré men nee han ville gå hem och chilla. Fast jag är inte sur på honom han måste ju få ha ett liv också om han inte vill komma hit så ska han inte behöva komma hit! Min lille mysis, han är en sån tönt ♥

torsdag, maj 26, 2011

Ensam och oälskad

OBS! Deppmode: on | Varning för depphumör!

Ensam och oälskad...
En bild säger mer än tusen ord. Eller vad säger ni?

Det kan ju knappast bli tydligare än på bilden här, alla ser ju hur ledsen jag är. Sitter själv i ett mörkt vardagsrum (en lampa tänd) ingen sexiboi här, ingen mamma här för hon är med sin kille, ingen syster yster för hon är hos pappa. Inte ens min katt är här!
    Det enda jag har är Eva Cassidy, min enda älskade. Men hur ska hennes låtar om olycklig kärlek hjälpa mig genom sorgens stunder som dessa?

Jag behöver någon som kan pigga upp mig i ensamhetens mörker. Var är min Romeo när jag verkligen behöver honom? Jo, det ska jag säga. Han är hemma hos sig och tittar på en nerladdad basketmatch för han vill inte komma hit. Jag har hela min lägenhet för mig själv och han vill kolla på en match? Som han kan kolla på när som helst? Istället för att komma till mig och mysa i alla rum i hela lägenheten? (Inte för att det skulle hända men ändå, bara tanken liksom) Bara för hans föräldrar tyckte inte att det passa att han sov här idag eftersom vi kom försent en gång när vi sov hos honom, och han fick "värsta fina middagen o allt" när han fick MVG i SO så han orkar inte bråka med dom om att han faktiskt visst kan sova här. Jävla mes, föräldrar är till för att bråkas med!

Och min kompis teater sög. Varken jag eller min kompis fatta någonting! Det var någon himla Shakespeare, hur ska man fatta det på engelska om alla pratar som möss? Vi satt och sov hela teatern så var min kompis med typ en halv minut i slutet? Fast hon var bra, men det var ändå fett ovärt. Teater kan bajsa på sig!

Och så kommer jag typ få G i SO (som väntat) eftersom jag inte orkar göra min läxa. Jag älskar mitt liv när jag är på depphumör, typ som nu, klagar på allt. ohyes!

"Oh yesterday all my troubles seemed so far away
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday"

Grattis!

Idag fyller världens bästa människa år, min alldeles egna lilla vattendroppe jag älskar henne!
Så fick alla veta sina betyg i Samhälle A och senare blir det till att gå på teater!


Mitt huvud är tomt. Jag har ingenting att skriva om... Men jag måste kämpa för min bloggs skull, jag ska inte svika den igen nu när jag kan lägga upp både bilder och länka videos och hela fadderullan! Det kommer ska ni se, någon gång ska jag skriva ett intressant logginlägg!

Idag fick vi våra slutbetyg i Samhälle A eller vad det heter. Jättemånga i min klass (bland annat sexiboi, är fett stolt över honom) fick MVG och jag hatar att min klass är så jävla köttig. Trodde vi var sam-media på kärran? Den lataste klassen någonsin? Tydligen inte. Själv fick jag aldrig mitt betyg, för jag hade inte lämnat in senaste läxan och tydligen behövde han den för att avgöra vilket betyg jag ska få. Om jag får högre än G är jag ett underbarn. Han sa att jag KAN få VG om jag lämnar in en bra läxa. KÖTTA!!!!

Tänk hur bra betyg jag skulle ha i skolan om jag faktiskt ansträngde mig lite. Jag har typ aldrig gjort någon läxa i hela gymnasiet (alltså ni får ju förstå att jag överdriver liiite men det är inte många jag har gjort), har knappt pluggat någonting till prov och inte ansträngt mig speciellt på inlämningsuppgifter. Och ändå klarar jag mig ut med VG i nästan alla ämnen. Tänk då OM jag skulle göra läxorna, plugga till proven och faktiskt tänka på vad jag lämnar in till lärarna. Skulle jag bli värsta MVG-barnet då? Eller är jag menad som VG-barn?
Så jävla läskiga! Hatar
clowner

Nu är det så att min kompis som går på sam-drama, Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (världens längsta och ocoolaste namn på ett gymnasium) har en engelsk teater senare idag som jag och min supersnygga singelkompis (som letar någon, du borde satsa, höhö) från gamla goa' Kärran ska gå på. Min kompis ska spela en clown och jag och min singelkompis har lovat att vi ska skratta så hon inte skämmer ut sig. Jag hatar clowner dom är så jävla läskiga men det blir jätteroligt att se på!

onsdag, maj 25, 2011

Alla som inte dansar

Alla som inte dansar är mobboffer. Det är dom som sitter still i soffan på fester och inte får några nya vänner. Det är jag.


Jag sitter och kollar på en asdålig dansfilm och BAJS jag önskar att jag kunde dansa! Och ni som vet det, så går jag ju faktiskt på dans men ojoj det är inte sexigt någonstans. Men banne mig, jag ska lära mig att röra mig som en sexbomb! Jag ska smyga runt på golvet som en katt och slå till med sexiga danssteg som en tiger! Det är klart... den jag är hos måste ha en poledance-stång i vardagsrummet.

Vilket påminner mig (egentligen inte, jag tänkte på det redan innan jag börja skriva det här inlägget) att jag snart ska gå och dansa. Poledance, så jävla kul! Rekomenderar det till alla som känner att dom vill komma i form och inte gillar vanlig dans. Jag har gått i åtta veckor nu och jag har fått köttigaste musklerna någonsin (inte riktigt men dom syns i alla fall till skillnad från förut)

Jag är fan hetaste söderbönan i stan

(har nog råkat ta bort kommentarfunktionen på något sätt... WTF???)

Varför man inte vill ha sovmorgon

Jag måste sitta hemma. I tre timmar. Och göra ingenting. Medan en asläskig byggare är i mitt rum och river sönder min kakelugn!


Tre timmar. Det är typ jättelång tid, speciellt när man inte har något att göra. Sexiboi dissa mig igår och ville inte komma hit FAST min madre inte var hemma, så nu är jag själv också. Och jag frågade honom nyss om han ville komma, men såklart sover han. Han sover hela tiden, hur kan man sova så otroligt mycket?
Min räddare i nöden när skolan börjar
försent. Han har aldrig sviktig mig
Jag har aldrig gillat sovmorgon speciellt mycket. Eller jo, det är klart, om man börjar typ runt nio. För då hinner man sova fast man kan ändå gå till skolan utan att ha sovit för länge. Om en lärare frågar om man vill ha sovmorgon eller sluta tidigare är det klart man vill sluta tidigare? Även om det handlar om att gå upp halv sju.

Sovmorgon:
Sover lite längre än vanligt (men oftast får jag gå upp lika tidigt i alla fall eftersom min syster yster väcker mig) men man är fortfarande lika trött när man går upp. Äter frukost, gör sig i ordning lika snabbt som vanligt. Sen spelar man gitarr i en timme för skolan inte börjar. Hur kul är det liksom i en timme? På morgonen?

Sluta tidigt:
Man går upp som vanligt, halv sju, sju kanske, äter frukost gör sig i ordning går till skolan. Är trött och sover på lektionerna (varför sova hemma när man kan sova i skolan och ändå sluta tidigare?) Sen slutar man tidigare och då kan man chilla galet med sina polers istället för att gå i skolan!

Fattar ni hur jag tänker? Istället för att sitta själv och deppa på morgonen kan man gå till skolan vanlig tid, sova på lektionerna och sen mysa med kompisarna när man får sluta tidigare! Man kan gå ut i solen och mysa eller vad som helst. Hur många skulle göra det på morgonen? INGEN!


Sen så blir det ju lätt så att man går hem själv efterskolan i alla fall och gör ingenting. Men det är klart, man är ju världens mobboffer... snyft

tisdag, maj 24, 2011

Världens mobboffer

Japp, det är som det ser ut... Jag är världens mobboffer


Det här är han som mobbar mig. Ni kanske
känner igen honom? Han är faktiskt känd!
När jag var och badade med fyra kompisar var jag helt klart det femte hjulet. Mobbad och oälskad, jajamensan.  Och när jag sa att "haha jag är gruppens mobboffer" så sa han "haha nej, du är sveriges mobboffer. Du är världens mobboffer!" sen simmade han iväg som den lilla groda han är. (fast jag tycker om honom ändå, trots att han mobbar mig) Jag saknade min sexiboi för om han var med mig skulle jag inte vara mobbad. Då skulle jag vara älskad, snyft buhu!

Nu sitter jag i alla fall och kollar på Desperate Housewifes (ensam och oälskad som vanligt) och fasiken Lynette är nog den DRYGASTE fru någon man någonsin kan tänka sig. Alltså jag skojar inte, helt seriöst. Hon har planerat deras familjesemester i 16 år så kommer hennes man hem en kväll och säger att han har planerat den för en gång skull. Så tar han fram första klass biljetter till Hawaii något spa av något slag, och hon blir sur för att han inte har pratat med henne om det. Hon måste ju driva, kan hon inte bara acceptera att han är världens sötaste man och vilken kvinna kan vilja ha med än spa på hawaii första klass? Han kanske borde skickat barnen någon annanstans... men jaja seriöst
SLUTA KLAGA KVINNA!

Tillbaka till början...

Det är ganska lame faktiskt!


Förut kunde jag i alla fall vara helt säker på att någon visste att min blogg existerade, nu är det ju lixom lite osäkert... Jag får helt enkelt gå runt och hoppas på att någon kanske ser mitt rop på läsare och börjar kötta galet på min blogg!

Idag var jag med min kompis och vi såg världens sötaste lilla pojke. Tyvärr, så kände vi oss otroligt hemska efter att ha sagt att han var nog klassens största mobboffer. Tänk er en liten småmullig ginger med glasögon, så såg han ut. Han hade säkert tandställning också, men vi hann inte kolla.

Nu blir det till att kötta i sig lite mat och sen dra och bada på eriksdalsbadet med syster och polers. Det blir naijz, bortsett från att dom ska typ motions-simma. Jag hatar att simma.

måndag, maj 23, 2011

Dagens tänkare!

Först vill jag hedra min enda läsare (om han hittar hit) Bögis, som har varit mitt stöd i mången dag och mången inlägg på min gamla blogg. GAYHUG PÅ DIG! 


Nu till dagens tänkare:
Vi säger att jag bara råkar veta lite sådär i smyg att min killkompis gillar mig. Alltså gillargillar.
Vi säger att det här har jag hört från min kompis som absolut inte får säga det här till någon.
Vi säger att min sexiboi får sms från någon helt okänd om hur min killkompis är kär i mig och jag lika kär i honom och att det kommer sluta med att vi två blir ihop.
Vi säger att min kompis berättar väldigt mycket om det här dramat för mig (som faktiskt blivit väldigt stort) som jag absolut inte under några omständigheter får veta.
Vi säger att jag till slut vet lika mycket som min kompis vet eftersom killkompis berättat allt för henne som sedan berättat det för mig.
Vi säger att jag sedan får reda på vem det KAN ha varit som skickade messen till sexiboi, och att min killkompis är beredd att förstöra för mig och sexiboi så att han kan få mig.
Vi säger att min killkompis kompisar (som jag också är kompis med) vet att han gillar mig, och när han frågar vad han kan göra för att förstöra säger dom att han ska kyssa mig.
Vi säger att jag får reda på hur falska alla dom här är eftersom dom låtsas som ingenting när jag är med dom.

Är dom värda min tid då? Om jag tycker om min killkompis jättemycket fast jag vet att han är kär i mig och var beredd att förstöra för mig och sexiboi... Borde jag berätta för honom att jag vet allting? Fast nej, kanske inte. Det vore ju elakt mot min kompis som har berättat allting...

Och till slut:
Vi säger att min kompis (som svikit mig en gång förut) skickade messen till sexiboi för att hon ville ställa sig in hos min killkompis kompis som hon runka av andra gången hon träffades. Är hon värd att förlåtas? Eller borde jag bara skita fullständigt i henne eftersom hon redan svikit en gång, och KAN ha varit den som hjälpte till att förstöra?

Welcome to my life!

Jajamensan, nu har jag alltså förflyttat min blogg från http://crazygalet.blogg.se/ till hit, förhoppningsvis är det bättre här, för jag fattade seriöst ingenting av den gamla! Mest blev jag irriterad på att jag inte kunde länka videos (om jag inte kan det här dör jag lite)

So far, so good. Verkar ju som jag kunde länka en video! Welcome to my life