lördag, maj 28, 2011

Myskväll

Jag är lite besviken faktiskt. Jag ville ut och festa jättemycket! Jag ville bli full och bara kötta galet!

Idag hade jag lovat min kompis att följa med henne på födelsedagsmiddag hos hennes klasskompis. Det var jättemysigt, vi åt taco och drack öl och cider (jag hatar öl det är så jävla äckligt) men det var lite stelt i början eftersom jag kände absolut ingen. Eller jo, jag hade träffat två av personerna tidigare.
    En av tjejerna som var där är min sexibois ex som jag träffat några gånger. Är det konstigt om jag umgås med henne? Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om henne eller inte... Jag tror jag gör det men hon röker som en skorsten. Tog typ 3 cigg på raken hela tiden det var helt galet! Hon pratar i alla fall väldigt mycket om sin nya pojkvän som hon älskar jättemycket (vilket jag tror hon gör) och inte kan leva utan men det känns lite synd att jag inte kan säga "joo, det är samma sak med sexiboi" eftersom hon var ihop med honom så skulle det säkert bli stelt!
    Fast jag kan leva utan honom, jag är inte riktigt lika besatt som hon verkar vara. Hon sa typ att hon får ångest och inte kan sova utan honom. Ska man tro på det? I så fall måste hennes liv vara jobbigt om han åker bort... Dessutom är hon inte speciellt snygg fattar inte varför sexiboi var med henne (jag är hemsk jag vet hon är faktiskt snäll, men är väl lite lullig och deppig över att jag inte får prata om min pojkvän och jag inte får sova med min pojkvän)
Forever Alone

Sexiboi är på fest i Enskede. Där vill jag vara! Jag vill vara där och vara jättefull med honom och hans supermysiga kompis som jag vill bli typ bästis med för han är så mysig och min älskade darling som är supermys också älskar henne! Och ALLA jag vill träffa är typ där. + att dom är fulla. Det var precis det jag ville göra idag, men nej. Så vart det inte. Jag var tvungen att socialisera med sexibois ex medan hon satt o rökte och snacka om hur patetisk hon var som inte kunde leva utan sin kille.

Och nu medan dom har kul ska jag gå och lägga mig. Själv som vanligt, för sexiboi är ute med sina kompisar så jag kunde inte sova där. FML för tillfället!

1 kommentar:

  1. haha...låter som hon är så avis på dig! ♥♥

    SvaraRadera