tisdag, september 27, 2011

...while I am alive, I intend to live

Society, you're a crazy breed
"I prefer the saddle to the streetcar and star-sprinkled to a roof, the obscure and difficult trail, leading into the unknown, to any paved highway, and the deep peace of the wild to the discontent bred by cities. Do you blame me then for staying here, where I feel that I belong and am one with the world around me? ... It is enough that I am sorrounded with beauty."
Everett Ruess, November 11, 1934
Till Everetts bror, det sista brevet som mottogs.


Det känns som om jag inte gör vad jag vill göra med mitt liv. Jag älskar nya upplevelser, men jag vågar inte kämpa för att få dom. Jag kan tänka mig känslan av att bara gå i skogen, inte veta vart, hur skönt det skulle vara. Men jag kan inte se mig själv gå där utan att vara rädd. Rädd för att gå vilse, rädd för ljud, rädd för djur... Är jag inte skapad för äventyr? Segling på Medelhavet, tågluffa i Kina, uppleva allt från regnskog till Afrikas fattiga länder. Vill inte tro att det är så eftersom det är så jag vill leva mitt liv. 

söndag, september 25, 2011

Ludovico Einaudi – I Giorni
Älskar när man kan lyssna på en låt i hörlurarna och spela med på pianot.

Fan vad grym man känner sig då.

Länk i bildtexten föfan, grym låt.

...I now walk into the wild

"Driving west out of Atlanta, he intended to invent an utterly new life for himself, one in which he would be free to wallow in unfiltered experience. To symbolize the complete severance from his previous life, he even adopted a new name. No longer would he answer to Chris McCandles; he was now Alexander Supertramp, master of his own destiny."
Rekommenderas starkt till alla er
därute! Grymt bra
Någon som har sett filmen "Into The Wild"? En av de bästa filmer jag har sett. Det handlar om en ung kille som är trött på samhällets falskhet (eller något åt det hållet) så han skänker sina sparpengar till välgörenhet, klipper sönder sina kreditkort, åker ut åt helvete och bränner upp sina pengar. Sen tar han sin ryggsäck och går ut i öknen. Började läsa boken för 3 dagar sen och den är så GRYMT bra. Allt han gör är så otroligt fantastiskt. Skulle vilja säga att den här boken är min nya bibel och jag vill leva mitt liv som honom, för det är det coolaste som finns.

Jag älskar natur, jag älskar nya upplevelser, utsikter, hav, skog, dofter, känslor. Allt som man kan tänkas uppleva när man walks into the wild. Utom ensamhet och mörker. Jag älskar natten, men mörker är det värsta som finns. Och speciellt när man är ensam. Har dock lovat mig själv att "into the wild" MÅSTE göras, man måste övervinna sina rädslor. Ska dock inte kötta sönder, utan stanna ute kortare tid och börja lite lätt. Inte klippa några kort eller bränna några pengar.

TAGGA GALEN FEEEST!!
Igår var det fest hos Lammet. Skulle ju egentligen dragit till Veronica på Grönan också, men efter ett samtal med några kompisar insåg vi att vi aldrig skulle komma in. Vi var några stycken dock och hälften valde att dra dit ändå och försöka. Men jag, Bästaste, 6pack och Klintan åkte hem till mig och chillade med gitarr- och pianospel till festen började.

Var många från klassen där, många från Kärran också. Som vanligt hade jag ingen dricka men på mindre än 10 minuter hade jag redan klunkat en vodkadrink och kirrat en ny. Man har fan skills asså. Det enda var väl att Klintan ramlade ner för ett fönster. Fa'an vad rädd jag blev. Trodde han försökte dö eller någonting. Men han skrattade asmycket och tyckte det var skitroligt. Jag, smart som jag är, bestämde mig för att hoppa efter. Haha fan vad skills man har, jag klarade mig utan att dö. Var dock inte så högt, kanske 2-3 meter till marken och det fanns en kant att stå på längst husväggen så det gick prima ballerina.

Hade deeptalk med Johnossi och Gitarristen om Mr. Snygg och hans midsommarhaff som också var på festen, fattade inte mycket av vad dom sa... Gubbkepsen sprang omkring lite i lägenheten och var aspackad. Svårt att beskriva hur han betedde sig, var som om han ville snacka med mig fast ändå inte för då hade han förlorat "fighten" eller vad man ska säga... Hm. Johnossi däckade i Lammets säng sen. Så jäääävla skön snubbe, e till och med glad när han sitter halvdäckad på toagolvet. Man måste fan gilla honom!

Kvällen slutade med att jag satt själv ute med Klintan (OBS! det var jättemysigt)och diskuterade vad som är snyggt på en kille/tjej och vilka i klassen som är snygga. Och lite roliga fylleminnen från min sida. Typ att jag har pissat med en kille när jag var aspackad och han var helt nykter, det är lite pinsamt sådär i efterhand. Anyways, jag har sagt till honom förut på fyllan att han har fina ögon o snygga kindben och när vi diskuterade snygghet så måste man ju säga vad som är snyggt hos en kille. Typ kropp, ögon och kindben. Och han har ju allt, så när vi kom in på vilka killar som är snygga i klassen måste jag ju räkna upp honom. Så jag räknade upp honom. Sen så måste ju han räkna upp vilka tjejer som är snygga. Han räknade upp mig, men jag sa att det vara var för jag hade räknat upp honom. Han sa att det inte va det, men jag tänker tro det till han visar motsatsen. Fast han tycker nog det egentligen, men jag tror det i smyg...

Han följer med mig till tuben, väntar med mig i en kvart. Han är så himla snäll, lille plutten. I slussen såg jag min gatumusikant, tänkte gå förbi först men eftersom jag fortfarande var packad så ba "nee, måste fan snacka med honom". Det slutar med att jag tar hans nya nummer och han ba "cool, we should totally hang out sometime, hope you call" (han snackar bara engelska) jag ba "riiiight.. 'bout that." fast det sa jag inte. Sen sprang jag hem för att jag inte skulle bli sen och madre arg.

torsdag, september 22, 2011

TAGGA SÖÖNDER!!

Imorgon är det Veronica Maggio på Grönan!! TAGGA!!
Jag börjar detta inlägg med att svara på några kommentarer:
Kommentar 1.
jag tkr inte att det var någon bra idé att vara tillsammans med någon i samma klass , skum stämning för hela klassen
Bullshit. Det är aldrig dåligt o vara ihop med någon man tycker om. Känns det rätt då så är det rätt, man ska inte tänka på vad andra tycker om det. + att det inte är speciellt skum stämning i klassen, det enda är att vi inte pratar längre, men det betyder inte att vi inte pratar med någon. Man ska aldrig ångra något som en gång gjorde en lycklig!
Kommentar 2.
Klintan verkar lite... tråkig helt enkelt...o..koko konstig!!! ...rent spontant så låter det som du är värd bättre men jaja,puss o kram<3
Nu måste det slutas bullshittas här asså. Klintan är världens mysigaste person. Konstig kanske han är, men då är det på ett väldigt positivt sätt. Men tråkig ska ni veta, att det här han inte någonstans. Blyg och ganska tyst kanske men jag har aldrig haft tråkigt när jag är med honom, om det är tyst och vi bara sitter är det på ett skönt sätt.

Gårdagen: Köttade orientering i en timme i skogen medan det spöregnade. Va fan kul för att det var så failat. Synd att bara ja om min kompis tyckte det var roligt, alla andra var skitsura på livet. Lyckades lura min kompis att jag blivit jagad av en psykopat genom skogen i en timme, lyckades få några kompisar att driva med honom så han trodde stenhårt på det. Jag sa att jag skulle till polisen på förhör och skulle höra av mig senare. Han blir jätteorolig och jag och mina kompisar bestämmer oss för att berätta det för honom på fredag. När jag ringer honom för att berätta hur det gick hos polisen kan jag inte hålla mig för skratt. Faaaan vad sur han blev när han fatta att vi drev. Och jag kunde inte sluta skratta. Som tur är tyckte han det var lite roligt efter ett tag när jag sagt förlåt några gånger. Min lilla p12a  (han är lika gammal som mig men ser ut som 12)

Såhär kul hade jag medan Systeryster
fixade sig till insparken
Morgondagen: Middag hos 6packet sedan bär det av till Grönan. Vi har bestämt att gå spökhuset, om jag vågar (vilket jag gör) ska p12an köpa en sockervadd till mig. Har lyckats övertala Klintan att följa med, vi ska vidare på fest hos Lammet sen. Gissa om vi ska skrämma sönder p12an, han är grymt lätt att lura och typ ännu lättare att skrämma. Kommer bli så jävla kuul! Tagg sönder på det sen är det kötta Maggio 100% kommer bli så jävla bäst!!

Fan jag älskar mina kompisar, dom är så jävla underbara.

Systeryster min är på inspark utklädd till sjöjungfru, hon var jättefin. Min lilla flicka börjar bli stor PUSSAR PÅ HENNE. 

måndag, september 19, 2011

Straff

I fredag skulle vårat lammkött nollas. Var först inte säker på om jag skulle med, men det är klart man ska!


Kul bara att man fick sämsta gruppen. 3 tjejer och 1 kille. Tjejerna var väl okej, dom ansträngde sig i alla fall lite, men killen va fan sjuk i huvet. Klädsträcket klarade han bra, men när det kom till poängjakten var han fan sämst, han ville seriöst inte göra någonting. Vi tyckte han kunde tigga lite cigg för o tjäna ihop poäng men "nee jag röker inte" vafan är det lixom? Såklart förlorade våran grupp - straffet var dela på en burk daxvax och vodkasvamp. Såklart var killen inte med för han skulle på fotbollsmatch, så först drar han ner laget och sen låter han dom bra ta hela straffet. Hans skolgång kommer bli jäävligt jobbig.

Straffet skulle tas emot i Björkhagen, någonstans i en skog. Fanns hur mycket vodka som helst, så är faktiskt stolt över att jag inte blev aspackad. Men på något sätt lyckas jag sätta mig på brännässlor när jag ska på toa, och samtidigt tappa bort min väska i skogen. Fyfan vad ont det gjorde, jag avled. Som tur var kom väskan till rätta ganska snart. Man kan inte ha utekrök med fulla lammkött och vodka utan att polisen ska komma, så alla kutade iväg runt 10, sprang typ 500 meter till nästa äng. När polisen dragit var det ingen som ville tillbaka så jag och Klintan gick dit själva och satte oss mitt på gräsmattan. Där låg vi i typ 2,5 timmar och kollade på stjärnorna och diskuterade lite allt möjligt. Klintan visste inte vad en satellit var för han trodde det var stjärnfall. Sen, så jävla random, precis där det inte är moln på himlen ser vi ett riktigt stjärnfall. Det var fan sjukt, typ ment to be. Är förkyld nu, men det var fett värt för det var mysigt att studera stjärnorna med honom. Fast han gjorde ganska random saker. Först slickade han på sin hand (den var väldigt smuttsig), sen slickade han på gräset. Sen åt han det. Wtf lixom?? Men det var asroligt ändå.

Träffade honom i söndags oxå, asså han är fett mysig men han är så jävla tyst.. Fast det är skönt att han är det, men känns som det blir lite för mycket ibland. Jag vet inte..

söndag, september 11, 2011

Pojkar, pojkar, pojkar...

Var på fest igår. Snacka med sexiboi idag. Omogna jävel.
Började med att ja sku bjuda 5 kompisar. Men sen ville Löken ta med några från klassen så vi sku bli typ 7. Slutade med att jag kom med typ 12 pers, kände mig jätteelak mot hon som hade festen. Hur som helst, en av de som kommer är Sexiboi. Han kan ju seriöst inte ignorera mig när jag bjuder honom på fest, även om det inte var planerat? Jo det kan han visste. Han hälsar på alla, ALLA, utom mig. Till och med sitt ex som han brukade snacka skit om går han fram och kramar. Fast hon tänkte gå förbi honom. Men inte mig, nejnej. Vi är trots allt bara klasskompisar, eller vadå?

När jag kommer in på festen får jag veta att två av mina bästaste av vänner har blivit ihop med sina på G:n! Herregud, jag typ avled när jag fick veta det, jag blev så himla glad! Speciellt för min bästastes väns skull, hon har hittat världens sötaste kille. Tyvärr måste jag berätta en jättehemsk sak för honom, tänker inte säga vad men han kan bli väldigt väldigt sur. VÄLDIGT sur.. Det var inget jag tänkte på när jag låste in oss på toan för att säga det, men jag blev inte speciellt förvånad när han försökte slå sönder spegeln.

Måste erkänna att jag är ganska stolt över mig själv efter det. Fast jag skrek på honom att han skulle fan inte hålla på o slå sönder nånting nu, ja skrek honom verkligen rakt upp i ansiktet och han grät för han var så ledsen för hennes skull. Sen grät vi tillsammans och kramades. Men jag fattar inte att jag vågade skrika på honom sådär. Var, såklart, ganska packad men att jag ändå lyckades behålla mig så pass lugn att jag kunde lugna honom. Efter det sprang jag runt på festen med smink ner till hakan och letade efter hans kompisar så de kunde prata med honom.

När jag dragit hem sedan, kände jag att jag kunde inte bara säga en sådan grej på fyllan och sen inte prata med honom, så jag ville få tag på hans nummer. Först frågade jag Mörkis, men han svara inte. Fråga Bästaste men hon trodde jag skulle säga nånting dumt o då fick jag ju smartaste idén nånsin "Sexiboi har säkert hans nummer" Jävla dum man e.
Skickar ett sms:
"Sluta ignorera mig din tönt. Du behandlar mig på samma sätt som jag behandlar Vincent. Jag hatar honom. Har du snubbens nummer?"
Skickar ett till:
"O jag e packad så tyck va du vill"
Allt han svarar är "lugn" då frågar jag igen om han har numret. När han inte svarar ringer jag upp honom. Klockan 3 på natten... Där går fan gränsen, jobbig tjej man är. Först frågar jag om numret, och när han drygar sönder mot mig (asså verkligen DRYGAR, typ frågar vem det är när jag svarar) blir jag asirriterad och frågar varför han gör såhär mot mig o han borde sluta ignorera mig. "Du gör alltid såhär när du e packad ring mig imorn om du vill snacka då."

Så bestämde jag mig för att jag sku ringa honom idag, nu när jag ändå sagt att jag irriterar mig på att han ignorerar mig totalt.

Nu hade jag bestämt mig att jag skulle ringa på riktigt. Så runt tre ringer ja för o snacka med honom. Han drygar skitmycket och gör verkligen allt han kan för att inte säga nånting till mig. Jag säger typ att jag undrar varför han inte prata med mig och det är fett konstigt att han ignorerar mig sådär. Han ba "nee jag har inte gjort det med flit o du säger ju aldrig hej ändå blablabla dryg dryg dryg" Jag fattar inte att en person kan ändras så mycket. Han har verkligen gått från världens snällaste människa till en jävligt omogen kille i mina ögon. Men nu har jag i alla fall gjort vad jag kan för att han inte ska bete sig som en idiot. Och han sa att "Okej. Jag ska väl tänka på det." Ibland är pojkar jävligt dumma.

Sen ringde ja Bästastes pojke som jag snacka med igår på toan. Man säger inte en sån där grej på fyllan och sen skiter i det när man är nykter. Så skulle kolla hur det var med honom, och hans hand (han slog sönder toapappershållaren). Det är så himla fint hur mycket han bryr sig, han är fett orolig för henne. Och igår när jag prata med honom grät han och sa "jag älskar henne, men jag har inte sagt nått" och sen grät vi. Och jag är så glad för hon har hittat en så fin kille. Ibland är pojkar underbara.

fredag, september 09, 2011

"Jag oroar mig för att du någon dag ska tröttna på mig, att du inte ska älska mig mer. Det gör mig så ledsen. Att det faktiskt kommer ta slut någon dag. Och så saknar jag dig. Gud vad jag saknar dig. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig när jag reser bort. När du reser bort. När vi inte är med varandra. Det gör ont i mig. "
2011-01-10

Att läsa det som varit är inte lätt. Att se nedskriven sorg och kärlek som en gång funnits i mig, hur ska man ta det? Känslor som jag glömt, betyder det att de är borta? Jag vill, hoppas, att en känsla kan tyna bort, smälta som snö och ge näring till växter, ny vänskap. Jag vägrar tro på att vi aldrig ska prata mer. Ska det behöva vara så? Sa du inte att vi skulle kunna vara vänner, kunna prata? Och ändå gör jag inget åt det. Allt det jag kände för dig, känslorna som växte. Det är för stort för att gömma, alla vrår är fulla. Varje gång jag ser dig är det som att låta vatten fylla en hink, den svämmar så ofta över. Jag tror inte någon förstår, jag tror inte någon vet. I min ensamhet gråter jag. Jag vill inte ha det såhär, kan du inte förstå? Det är inte tanken och känslan av att du inte älskar mig längre lika mycket som tanken av att du inte behöver mig som vän. Inte VILL ha mig som vän.

Jag saknar dig, du fick mig alltid att skratta även när jag var ledsen. Aldrig har jag mött en person med den egenskapen på samma sätt som du visade. Och nu när jag behöver dig som mest, även om bara som vän, sviker du.

Varje dag ser jag dig skratta, leva, fortsätta. Är det så lätt för dig som du får mig att tro? Eller plågasdu i hemlighet, när ingen ser eller hör? Saknar du min närvaro eller är jag bara vem som helst nu? En främling? Är allt jag någonsin betydde bortglömt? Varje dag tvingar jag mig själv att fortsätta, tvingar tårarna att stanna inne. Varje dag i 3 månader har jag kvävt mina känslor, hållit dem under ytan. Men de är starkare än mig, de bryter sig ut. Krossar mig inifrån och sliter med all skam och förnedring när de forsar ut ur mig. Bara du inte ser mig såhär. Jag vill inte visa mig svag, jag känner mig redan så liten och obetydlig i ditt liv nu. Hjälp mig förstå att jag inte är ingenting.
2011-09-05

torsdag, september 08, 2011

Elementarpartiklar eller universum - vad är minst?

Jag har fått i läxa att skriva en uppsats om liv i rymden. Här har ni en riktig mindfuck-bit ur den. Och den blir inte mindfuck om man inte tänker efter noga! (Ja, jag är psykiskt störd. Om jag inte var det förut är jag det nu)

Det finns så mycket att tänka och veta om universum. Men vad jag tänker mest på är vad som finns utanför rymden? Antingen är universum oändligt eller så är det som Einstein trodde, krökt. Om vi jämför universum med en badboll, då vi är någonstans inuti. Det finns alltså en vägg, ett slut. Vad finns utanför väggen? Mina tankar vandrar vidare till ett annat universum, ungefär lika stort som vårat. Sedan ett till, och ett till, och ett till. Till slut bildas det en galax av universum, och sedan bildas ett nytt universum av galaxer av universum. Antingen fortsätter det så för evigt, eller så blir vi en del av en elementarpartikel. Vi tror att universum är stort, men allt är relativt. Vi är en del av en atom, i en cell, i en varelse. Den här varelsen har en egen planet och ett eget universum. Där börjar allt om igen. Och varför skulle inte då kunna vara likadant åt andra hållet, att våra atomer kunna vara uppbyggda av universum? Även atomens elementarpartiklar måste vara gjorda av någonting, annars skulle de inte finnas. Universum är för stort och elementarpartiklar för små för att man ska kunna bevisa motsatsen. Om det stämmer, och vi faktiskt är uppbyggda av universum och liv, då är vi verkligen inte ensamma i universum.

Om man sedan ska utveckla sina tankar ännu mer - allt är energi. Allt liv är energi, så fort vi rör på oss skapas energi. Energi försvinner aldrig, den byter bara form och skepnad. När det sker en fusion i stjärnorna skapas också energi. Om vi då bestämmer oss för att tro på teorin med Universum som minsta byggnadsdel i elementarpartiklar,  måste förstås den vara full av energi. När folk då säger att de känner en övre energi, eller tror på en kraft, kan det inte då vara energi från våra universum vi känner? En inre energi.

onsdag, september 07, 2011

Mindfuck

Checka när jag äger sönder på stången! Körde
en inverted crucifix också, men klara den bara
en gång...
Imorgon ska jag skriva ett riktigt mindfuck-inlägg.


Kan dock inte göra det idag för har spenderat hela dagen med att tänka på det så är helt slut i skallen. + att jag har dansat...

tisdag, september 06, 2011

Jag avlider.

Vanligtvis brukar jag klara mig genom mer än halva dagen i skolan innan jag vill gråta. Idag klarade jag mig en station på tunnelbanan.


Hinner precis med Skarpnäck-tåget i Medis, där jag brukar gå på. Vid Skanstull stannar tåget precis, verkligen precis, så fönstret jag sitter vid är precis vid Sexiboi. Han tittar rakt på mig, jag tittar rakt på honom. Vi ser varandra, det är noterat. Jag noterar också att han har en ny tröja och jag tänker att jag ska påpeka det när han kommer och sätter sig vid mig, så har vi något att prata om. Inte kan han väl vara så omogen så att han ignorerar mig fast vi kollat rakt på varandra?

Jodå, det kan han. Han går in och ställer sig vid dörren, fast han vet att jag sitter 10 meter bort. I Gullmars går hans kompis på och han går och sätter sig med honom. Seriöst. Vad fan är det för skit? Jag höll seriöst på att börja gråta. Jag vill inte att han ska ångra att han gjorde slut med mig och vilja ha mig tillbaka, jag vill inte att han inte ska vara vän med mig om han inte vill det. Jag vill absolut inte att han inte ska göra någonting som han inte vill. Men att inte ens säga hej? När han har kollat rakt på mig? Det är fan över gränsen. Det är näst intill respektlöst. Speciellt efter att han sa att han fortfarande ville vara min vän... Hur hade han tänkt att det skulle funka om han ignorerar mig för evigt?

Kämpade jävligt länge för att inte börja gråta, i stort sett hela vägen till Kärran. Klarade mig sedan genom resten av skoldagen.

söndag, september 04, 2011

Köttasönder plugg

Närrå, inte alls.


Jag och Klintan bestämde oss för att vi borde hitta på någonting idag, för ingen av oss hade något att göra. Så vi frågar typ några från klassen men alla bangar utom 6-pack som tycker vi ska plugga matte eftersom vi har läxa tills imorn. Visst, det kör vi på, går ut till skånegläntan och gör typ vart fjärde tal, alla är skittrötta från gårdagen. Kommer en askonstig larv krypande på bordet så vi sitter och studerar små insekter ett bra tag och funderar på hur många det finns, om alla har namn, varför dom är så random. Har märkt att Klintan är fett fascinerad av insekter, han brukar typ alltid studera dom om man hittar ett. Fast det är ganska roligt för då kan man studera med honom.

Sen såg vi att det fanns ett äppelträd en bit bort. Har varit i skånegläntan mången gång men har aldrig märkt att det finns ett äppelträd så vi bestämmer oss för att palla lite äpplen. Klintan börjar klättra så klart på dom tunnaste grenarna. Trodde seriöst att han skulle ramla ner ett par gånger. Får ner ett par äpplen, dom var faktiskt oväntat goda, dom smakade dock som päron.

Gick hem till mig, satte på lite te (ska lära Klintan o gilla det) och en film som typ ingen orka kolla på för alla var så trötta. Och jag somnade typ nästan på Klintans axel. Och han är jättemysig men han får inte vara det för jag vill inte gilla honom. Orkar inte mitt liv just nu! Mupp!

Utekrök

För första gången på lång, lång tid har jag spenderat min kväll utomhus med alkohol. Apberget is the shit


När jag kom dit först, kände jag att ajajaj det här kommer inte bli roligt. Struntade i o hälsa på en kompis bara för Sexiboi var där... Så jävla omogen tjej jag orkar inte mig själv. Men jag orkade inte låtsas som om jag var glad över att träffa honom för det hade jag inte vart, jag hade bara blivit ledsen. Kände inte många där, men träffade en snubbe som blir full på en halv öl, så han var typ redan full när jag kom dit så han gav halva sin öl till mig. Stod och drack den ett tag och socialiserade med lite folk, mest dem jag kände.

Efter ett tag träffade jag Klintan som jag inte sett på hela kvällen. Han frågade om jag inte skulle börja kröka snart, men jag hade redan druckit upp min öl jag hade fått. Han sa att jag kunde få en av honom, så vi gick och hämta en öl och sen pratade vi lite med hans kompisar (känner ju dom också så dom är väl mina också men är ju genom honom). Tror det var Löken som nämnde att de som snackat skit om mig skulle komma dit senare, jag dog lite för att jag inte orkade mitt liv. Fast det var naijz ändå, dom var inte där än, jag började känna av ölen och jag satt med Klintan och hans vänner.

Träffade huvudrollen i "Om jag ändå hade en kärlek" blev typ asglad av att se honom på riktigt. Han var typ exakt likadan. Asglad, supersöt och väldigt teatermänniska. Flumma runt ganska mycket. Jag gillade honom! Sedan sjöng han låten han sjunger i början för mig, det gjorde typ min kväll att få höra den live!


Senare på kvällen kommer de som snackat skit om mig dit. Och deras vänner såklart. Hälsar på Johnossi, i min klass (han jag drömde om igår) och hans vän Gitarristen, som inte är läskiga. Det känns som dom inte trodde illa om mig för det jag inte sagt till deras kompis, låt oss kalla honom för Gubbkepsen för han har en sån (det var han som jag skrev om i Killar borde gå o suga sina egna kukar-inlägget) så pratade med dom ett tag. Johnossi är så jääävla mysig när han är packad det är helt sjukt. Han drog ner en papperskartong (sådan man har runt ölen) över huvudet så öronen stack ut och sa att han kände sig som Yoda och började sedan härma honom. "Mmm, kill you I will" och var bara allmänt glad hela kvällen sånt gillar jag, han skrattar alltid.

Träffade också min kompis som bar mig till sjukan på P&L, hade inte träffat honom på jättelänge så det var roligt att träffa honom igen. Tror dock att han gillar mig för han stod och höll om mig hela tiden när vi prata. Inte för det är något fel med det, är skönt att hålla i någon när man är trött. + att han är fett mysig, så vem vet lixom? Har gjort det till någon slags grej att han bar mig på P&L så drev om det hela kvällen att han skulle bära mig. Var väldigt roligt att träffa honom igen.

Senare när jag satt och prata med Johnossi och Gitarristen så fråga dom mig vad jag egentligen hade sagt till Gubbkepsen, för båda har kommit fram till att OM jag hade sagt att jag inte ville vara med honom för att han var tjock hade det varit fett ballt.
 - Gubbkepsen hade kunnat säga sådär om en tjej om han tyckt hon hade en ful kropp
Jag försökte förklara att varför skulle jag vilja säga någonting sånt för att såra honom? Och att det är inte så mycket vad jag sa utan att nån går och snackar skit om mig. Johnossi avbröt mig gång på gång, jag tror inte du har sagt det men det hade varit fett ballt. Gubbkepsens kompis, som tydligen var den som hitta på all skit, satt typ precis bredvid så jag hoppas att han hörde det... Och fattar att jag inte har sagt någonting sånt där. Funderar på att skicka ett mejl på facebook om han verkligen tror det. Klintan tyckte jag skulle prata med Gubbkepsen så vi kunde vara kompisar, men jag vågade inte... Jävla feg man är!

Mr. Snygg sprang så klart också omkring där, men hälsade inte ens på honom. Enda sedan P&L när han frågade mig hur det gick med Gubbkepsen och han hittade någon tjej tydligen, har han inte pratat med mig en enda gång. Vet inte riktigt varför, men sånt är livet..

När jag blev trött spenderade jag mest tid med Klintan och min aspackade kompis (som fick det nya smeknamnet 6-pack för hon var biff) tills vi skulle dra hem. Min pappa hade inte svarat på någon telefon sedan klockan 7, så när jag började dra hemåt runt 1 orkade jag inte bry mig om jag kom i tid eller inte. Kom hem runt 10 över 2 fast jag sagt 1, halv 2 till min madre som ringde och prata med mig. Hon tyckte det var dumt att pappa inte svara.

lördag, september 03, 2011

Min första kväll som fri

Okej, inte första kvällen som fri, men första helgkvällen som fri. Ingen skola imorn, därför, mina damer och herrar, fick jag vara ute till två!


Alltså ni förstår inte vilken skillnad det är för mig. Halv ett. Till två! Det är liksom en livstid längre att vara ute! Jag kunde börja gå typ elva mot Reimers (vi hade inget o göra så vi gick promenad från Medis) och vi kom inte fram fören typ halv ett, vi stannade på några ställen på vägen. Vi mötte några kompisar på vägen, som följde med och kolla när vi bada. Precis när jag och min kompis skulle hoppa i kommer en av dom bakifrån och puttar i oss. Alltså ojoj, farligt, jag kan bli riktigt sur! Sprang efter honom en bra bit efter det, tills jag fick ont i fötterna. Sen vände jag och då kommenterade han min rumpa. Han e typ slisk-snäll.. Jag venne, han är en sån person som har för bra självförtroende.

Vi har precis satt på oss våra kläder när det kommer en båt och lägger till vid bryggan vi badat från. Vi vet alla att personerna i den är fulla eftersom den kört förbi tidigare. En av tjejerna tittar på Klintan (en av mina kära kompisar) och utbrister snabbt att "Dig är jag kär i!". Det förvånade mig inte alls att hon tyckte han var snygg eftersom han ÄR otroligt snygg. Tycker jag, fast det är många som inte gör det.

Han har ganska kraftigt hakparti, det är ganska brett. Kindbenen är tydliga, ganska stora läppar fast inte jättestora för det är fult. Munnen är i och för sig ganska liten. Han är ganska lång och smal, men när han tar av sig sin tröja så ser man att han är fett biff, så ska det vara, så han har snygg kropp. Han har otroligt fina ögon. Det som de flesta kan haka upp sig på är hans ögonbryn. De är väldigt stora. De går ganska långt in vid näsan och en bit ut från ögonen, är ganska stora och de är lite Jack Nicholson-känsla över formen på dem. Men jag vet inte, jag gillar hans ögonbryn. Det känns som att han inte skulle vara sig själv utan dom på något sätt.

Jag tror dock att det som gör honom snyggast är hans osäkerhet i sig själv. Han är egentligen inte osäker men det är någonting som ändå gör honom osäker. Jag vet inte vad det är, det är svårt att förklara men det är otroligt charmigt. Jag vet inte om jag har sagt det förut men en kille som tycker att han är skitsnygg sjunker oftast i mina ögon. Det är otroligt oattraktivt men en kille som går runt och skryter om hur snygg han är, speciellt när han inte ens är speciellt snygg. Men Klintan är ganska tyst och är nog ganska blyg också. Jag vet inte om jag har sagt det förut men vi var ute på en kompis land, och då satt han och jag och Löken (som var aspackad) nere på bryggan. Och det var så himla skönt, för när Löken gick kunde vi sitta helt tysta och bara lyssna på havet. Och det var så himla mysigt...

Hur som helst, åter till kvällen. Efter att Klintans haff gått av båten viskar hon till oss att hon inte alls ville vara kvar på båten. Det var hemskt att höra för hon och hennes kompis hade tydligen gått på vid Strand, de kände inte killarna. De hade bett i en kvart att de skulle släppa av dom vid Strand igen, men de hade bara kört runt och velat ge dom mer öl. Äckliga män. + att de var nära 40 år medan tjejen vi prata med var 22. Tyvärr stannade hennes kompis kvar på båten, så jag hoppas det gick bra för henne.

När vi skulle följa tjejen till strand pratade hon lite om sina killproblem och sen så gick hon brevid Klintan och försökte väl haffa honom. När vi drev med honom att han borde haffa one night stand så sa han att hon var ju inte seriös, hon var ju packad osv. men jag tror hon var seriös. Enda gången man säger till en random kille att han är snygg, är ju när man är packad typ. Varför skulle hon inte vara seriös?

På väg till Strand kommer hon på att man kan ju förfalska stämpeln hon fick och rotar fram smink och så börjar Lambi och en kompis rita av den på sina handleder. Jag har aldrig sett något fulare i mitt liv. Men men, värt ett försök. Fast jag skulle hem dock, så jag prova inte. När de kommer dit smiter de över staketet, så går de där som ingenting. Jag, Klintan och  Löken fortsätter gå för vi ska hem, och vi orkar ju inte vänta på att de ska bli klara med sin festkväll. När vi kommit en bit hör jag Lammet komma springande bakom mig, skratta asmycket med kompisen hack i häl. De hade tydligen inte varit inne så när Lammet visat sin "stämpel" för vakten hade han kollat på henne och frågat om det där skulle vara en stämpel. Då hade de rusat där ifrån.

Men natten är inte slut där! Jag kommer hem och går och lägger mig, och jag skojar inte nu, jag hade VÄRLDENS konstigaste dröm. Alltså det var helt sjuk, jag dör lite på mig själv. Eller den är fett normal egentligen, men personen som var i den var så himla random.

En kille i min klass, han är ganska snygg men pratar inte så mycket med honom, och jag är ute på min mormor och morfars land. I drömmen är det hans men det såg exakt ut som hos dom. Så börjar han typ stöta på mig, och det var typ det jag väntade på hela tiden för jag var typ kär i honom eller nån skit. Så sitter jag i hans knä och så börjar han kyssa mig på halsen. Aslänge, verkligen sitter så jättelänge. Sen slutar han och frågar om jag bestämt mig, om jag gillade det. Och jag ba "nee jag venne, kör lite till så kan ja bestämma mig" sen vet jag inte riktigt vad som händer men vi ligger o strular i en säng och det var fett mys. Så helt plötsligt vaknar jag, vet inte varför, men jag blev i alla fall jätteledsen av någon anledning och försökte somna tillbaka in i min dröm. Men det gick så klart inte. Mupp!

torsdag, september 01, 2011

Flyg fula fluga flyg!

När jag skrev namnet på dagens inlägg märkte jag att det är nästan lika svårt att skriva det som att säga det... Det kan också vara jag som är lite korkad!


Hur som helst, augusti är slut. Vet ni vad som tar slut med det? MITT UTEGÅNGSFÖRBUD!! No more nights at home. Jag ska börja min "nya" livsstil som partypingla med nattbad imorgon och kanske någon enstaka cider och fest på lördag. Kan inte bli en bättre helg! Tror den kommer äga sönder.

Provade på boxning i tisdags på Linnéaklubben. Jävligt bra måste jag säga, älskade tränaren. Han var skitmysig, kändes som en sådan där person man lätt skulle kunna bli polers med. (Folk snackar ju alltid om sina tränare som är fett bror, jag har aldrig haft en sådan) Klubben verkade jättebra, tränaren verkade jättebra. Priset däremot, var inte lika bra. Vi hade tydligen kollat fel så istället för 800 per termin var det 1400:- vilket jag inte har råd med. Trots att det är pappa som betalar all min träning tror jag inte han har lust att betala 1800:- för dansen och sen 1400:- till för boxning. Så imorgon kanske vi ska gå och prova en annan klubb i närheten som bara kostar 150:- per termin, fast då kanske man också får träna lite mer själv. Vi får se hur det blir, hur som helst var boxning jätteroligt! Rekommenderar er där ute att prova det också.

Ikväll, min första kväll som fri, bär det av till Gröna Lund för att se en underbar artist vid namn Oskar Linnros. Jag och några kära vänner ska gå dit, använda våra Grönakort som vi inte använt sen vi köpte dem på Johnossi-konserten och sen ska vi köttsjunga till alla låtar! Jag har sett honom live en gång, det var på P&L, det var bästa kvällen i mitt liv och nu ska jag se honom igen. HETA HETA MÄNNISKA! De flesta säger att Daniel Adams-Ray är bättre live, men det får jag avgöra själv när han ska till Grönan. Åh, jag taggar sönder på mitt liv just nu! Fast det suger också, men skit i det för tillfället!