söndag, september 04, 2011

Utekrök

För första gången på lång, lång tid har jag spenderat min kväll utomhus med alkohol. Apberget is the shit


När jag kom dit först, kände jag att ajajaj det här kommer inte bli roligt. Struntade i o hälsa på en kompis bara för Sexiboi var där... Så jävla omogen tjej jag orkar inte mig själv. Men jag orkade inte låtsas som om jag var glad över att träffa honom för det hade jag inte vart, jag hade bara blivit ledsen. Kände inte många där, men träffade en snubbe som blir full på en halv öl, så han var typ redan full när jag kom dit så han gav halva sin öl till mig. Stod och drack den ett tag och socialiserade med lite folk, mest dem jag kände.

Efter ett tag träffade jag Klintan som jag inte sett på hela kvällen. Han frågade om jag inte skulle börja kröka snart, men jag hade redan druckit upp min öl jag hade fått. Han sa att jag kunde få en av honom, så vi gick och hämta en öl och sen pratade vi lite med hans kompisar (känner ju dom också så dom är väl mina också men är ju genom honom). Tror det var Löken som nämnde att de som snackat skit om mig skulle komma dit senare, jag dog lite för att jag inte orkade mitt liv. Fast det var naijz ändå, dom var inte där än, jag började känna av ölen och jag satt med Klintan och hans vänner.

Träffade huvudrollen i "Om jag ändå hade en kärlek" blev typ asglad av att se honom på riktigt. Han var typ exakt likadan. Asglad, supersöt och väldigt teatermänniska. Flumma runt ganska mycket. Jag gillade honom! Sedan sjöng han låten han sjunger i början för mig, det gjorde typ min kväll att få höra den live!


Senare på kvällen kommer de som snackat skit om mig dit. Och deras vänner såklart. Hälsar på Johnossi, i min klass (han jag drömde om igår) och hans vän Gitarristen, som inte är läskiga. Det känns som dom inte trodde illa om mig för det jag inte sagt till deras kompis, låt oss kalla honom för Gubbkepsen för han har en sån (det var han som jag skrev om i Killar borde gå o suga sina egna kukar-inlägget) så pratade med dom ett tag. Johnossi är så jääävla mysig när han är packad det är helt sjukt. Han drog ner en papperskartong (sådan man har runt ölen) över huvudet så öronen stack ut och sa att han kände sig som Yoda och började sedan härma honom. "Mmm, kill you I will" och var bara allmänt glad hela kvällen sånt gillar jag, han skrattar alltid.

Träffade också min kompis som bar mig till sjukan på P&L, hade inte träffat honom på jättelänge så det var roligt att träffa honom igen. Tror dock att han gillar mig för han stod och höll om mig hela tiden när vi prata. Inte för det är något fel med det, är skönt att hålla i någon när man är trött. + att han är fett mysig, så vem vet lixom? Har gjort det till någon slags grej att han bar mig på P&L så drev om det hela kvällen att han skulle bära mig. Var väldigt roligt att träffa honom igen.

Senare när jag satt och prata med Johnossi och Gitarristen så fråga dom mig vad jag egentligen hade sagt till Gubbkepsen, för båda har kommit fram till att OM jag hade sagt att jag inte ville vara med honom för att han var tjock hade det varit fett ballt.
 - Gubbkepsen hade kunnat säga sådär om en tjej om han tyckt hon hade en ful kropp
Jag försökte förklara att varför skulle jag vilja säga någonting sånt för att såra honom? Och att det är inte så mycket vad jag sa utan att nån går och snackar skit om mig. Johnossi avbröt mig gång på gång, jag tror inte du har sagt det men det hade varit fett ballt. Gubbkepsens kompis, som tydligen var den som hitta på all skit, satt typ precis bredvid så jag hoppas att han hörde det... Och fattar att jag inte har sagt någonting sånt där. Funderar på att skicka ett mejl på facebook om han verkligen tror det. Klintan tyckte jag skulle prata med Gubbkepsen så vi kunde vara kompisar, men jag vågade inte... Jävla feg man är!

Mr. Snygg sprang så klart också omkring där, men hälsade inte ens på honom. Enda sedan P&L när han frågade mig hur det gick med Gubbkepsen och han hittade någon tjej tydligen, har han inte pratat med mig en enda gång. Vet inte riktigt varför, men sånt är livet..

När jag blev trött spenderade jag mest tid med Klintan och min aspackade kompis (som fick det nya smeknamnet 6-pack för hon var biff) tills vi skulle dra hem. Min pappa hade inte svarat på någon telefon sedan klockan 7, så när jag började dra hemåt runt 1 orkade jag inte bry mig om jag kom i tid eller inte. Kom hem runt 10 över 2 fast jag sagt 1, halv 2 till min madre som ringde och prata med mig. Hon tyckte det var dumt att pappa inte svara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar